Meeting Kick Off Incentive

 

Een meeting, kick-off, personeel event, vergaderarrangement of een B2B-event. Allen evenementen en incentives die draaien om mensen en intermenselijke relaties. Relaties met doelstellingen van ontmoeten, beleven, motiveren, verkopen. Uw doelstelling is voor ons de spil in het event. Wij vertalen uw doelstellingen in een origineel en uitdagend format en deze vertaling vormt de basis voor uw concept. Van A tot Z, met oog voor detail.

WELKOM en LET'S GO ?

Europa

Event op maat

20-1000 personen

1 tot meerdaags

Meeting Kick Off Incentive

op maat

TRAVELVIBES

Reiscode

NL-1000

Budget

op maat

 

De beleving

Onze passie is avontuur, maar betekent niet automatisch dat we moeten afreizen naar de Himalaya of de franse Alpen. Wij creëren evenementen met een avontuurlijke inslag, een reis die leidt tot een mooie bestemming: het verwezenlijken van uw doelstelling. Wij hebben de tools, het netwerk en de mogelijkheden om een prachtig concept neer te zetten. Een relatie evenement in een kasteel, een personeelsmeeting op die outdoorlokatie in centraal Nederland of die dealerbijeenkomst in de Biesbosch. De uitvoering is belangrijk, maar begint bij een wel afgewogen concept. Dat is beleving in optima forma.

Inclusief/Exclusief

op aanvraag

 

Highlights

  • Meetings, Vergaderingen, KickOff programma's met een avontuurlijke inslag.

  • Op maat gemaakte concepten

  • Direct en persoonlijk contact

  • Het creatieve brein van TVT

  • Groot netwerk van partners en leveranciers

  • Database van bijzondere lokaties icm een bijzondere invulling.

Accommodatie & Verblijf

Wij kennen de meest uiteenlopende accommodaties voor uw evenement in Nederland en ver daarbuiten. Wij organiseren op kastelen, outdoorlokaties, bijzondere groepslocaties, maar ook dat oude stationnetje in Luxemburg of dat welnesshotel in de Ardennen. Het gaat niet om wat wij mooi vinden, maar het gaat om wat bij uw wensen past.  

Enkele voorbeelden van bestemmingen ter inspiratie:

Het kruithuis in Delft, een voormalig kruitmagazijn, gebouwd in de 17e eeuw, na de Delftse donderslag. De Delftse donderslag was een ramp die plaatsvond op 12 oktober 1654. Om kwart over tien in de ochtend ontplofte op die dag een in het noordoosten van de Delftse binnenstad gevestigde opslagplaats voor buskruit. Nagenoeg elk gebouw in de binnenstad liep schade op en het gebied ten oosten van de Verwersdijk werd volledig met de grond gelijk gemaakt. 

Kasteel ter Haar, zodra u bij de ingang de loopbrug over gaat, wordt u verrast door het schitterende landgoed waarop Kasteel de Haar gevestigd is. Een natuurrijke omgeving met een bijzondere flora en fauna met hierop het grootste kasteel van Nederland, dat gekenmerkt wordt door een gevoel van exclusiviteit en weelde. Een prachtige locatie voor uw congres, receptie, meeting of Kick Off.

Fort Voordorp is een idyllisch gelegen monumentale locatie uit 1869 met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd evenement van 80 tot 2500 personen. De 18 ruimtes, verdeeld over 2 gebouwen, hebben elk hun eigen sfeer en zijn multifunctioneel, separaat of in combinatie in te zetten voor intieme diners, beurzen, congressen of feesten. Daarnaast beschikt Fort Voordorp over een prachtig groen buitenterrein met 2 terrassen.

2010 - present

2010 - present

Optionele Activiteiten

Reisprogramma & Activiteiten

Een meeting zien wij als een kans.  Welke doelstelling ook, welk resultaat u ook wenst, het gaat om mensen en ontmoetingen. Verrassingselementen en anders dan anders, zorgt voor een andere vide, opzwepende vide en de juiste setting om doelstellingen te bereiken. Marketing, meeting, vergadering of Kick Off Event,  ontdek hoe wij u kunnen helpen voor het leveren van gedenkwaardige meetings en kick offs. Wij denken vaak even wat anders, out of the box, en hebben scherp oog voor creatie en details.

 
 

Bijzonderheden

Reisgegevens

Meetings & Kick Offs worden op maat geprogrammeerd naar uw wensen en uw zoektocht naar de ultieme beleving. Wij begeleiden dat proces, zoeken naar de juiste creatieve inslag en creëren zo het juiste belevenis concept. Hoe sterker de vertaling van uw doelstellingen in een eventconcept, hoe groter het effect en hoe groter de impact. Of dat nu gaat om een marketingmeeting, een relatie evenement of een meerdaagse personeelsmeeting. 

 

Uitgebreide offerte ontvangen ?

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: