Surf Beach Mountain

 

Wow, wat een originele eiland bestemming, Het Italiaanse eiland Sardinie, ingeklemd tussen Sicilie en Corsica, al sinds 2012 ons nieuwe pareltje. Hagelwitte stranden, helblauwe zee, Italiaanse cultuur, outdoor, van canyoning tot nightcaving, watersporten, zeilen, super, catamaran…. vanuit een gezellige camping aan de Oostkust. Wow, echt gewoon te gek.

WELKOM en LET'S GO ?

St.Lucia, Sardinie

Camping Basecamp

25-110 personen

6-daagse reis

Surf Beach Mountain

vanaf € 550,00

TRAVELVIBES

Reiscode

ITSAR-0101

Budget

vanaf € 550,00

 

De beleving

Het eiland Sardinie kenmerkt zich door de schitterende natuur, de helderblauwe zee, de prachtige stranden en de vele knusse en gezellige stadjes. Wanneer u op zoek bent naar een avontuurlijke en unieke schoolreis, bekijkt u dan ons Island-Adventure Sardinie, een 6-daagse schoolreis (extra dagen bij te boeken) inclusief avontuurlijke en uitdagende activiteiten,waaronder bijvoorbeeld canyoningen, caving, zeekajakken, klimmen maar ook watersporten als Catamaranzeilen,  surfen, cultuurdag, hiking.  Maar daarnaast ook driemaal daags de maaltijden, overnachtingskosten, uw tent en de transfers naar de activiteiten. Een schoolreis om nooit te vergeten. De groep verblijft en wordt verzorgd op Camping Santa Lucia, alles in de buurt, alles geboekt vooraf, van eten tot activiteiten. U mag op iedere dag aankomen. Makkelijk en all-inclusief! Let´s Go !

Inclusief/Exclusief

Inclusief:

 • Vliegreis nederland-sardinie-nederland

 • Transfer vliegveld en transfers ter plaatse

 • Activiteiten in het programma

 • Begeleiding, gidsen, tripleader

 • Gebruik outdoormaterialen 

 • 6-daags verblijf in 2-persoons tenten

 • Alle maaltijden

Exclusief:

 • Reisverzekering met buitensportdekking(vanaf 2,50 pppd)

 • Priveconsumpties

 • Optionele activiteiten

 

Highlights

 • Bijzondere 6-daagse schoolreis

 • Campingreis per vliegtuig

 • Unieke mix van cultuur, strand en bergen

 • Actief programma: met caving, watersport, canyoning, kanovaren

 • Geheel verzorgd, all inclusief

 • Bijzondere accommodatie

Accommodatie & Verblijf

Camping Mandras-Pineta ligt aan de rand van Santa Lucia, het kleine stadje met gezellige barretjes en de restaurants en natuurlijk de surfclub. De camping is eenvoudig, mooi, verzorgd, heeft zeer ruime plaatsen en is wijds opgezet onder talloze pijnbomen. Het afrikaanse karakter, zoals bijvoorbeeld goed te zien op het hoofdterras zorgt voor een unieke sfeer.​ De camping heeft de volgende faciliteiten: een receptie, nette sanitaire voorzieningen, tennisbaan, sportveld, op basis van all-inclusief verblijf(3x maaltijd per dag), bar, disco, kinderclub(13+ jaar, zomer), gratis wifi-internet, surfclub, telfoonservice, gratis gebruik kano's bij de surfclub, zwembad, massages, bubbelbad. Sommige faciliteiten zijn alleen beschikbaar in de maanden juli-augustus.

2010 - present

2010 - present

Optionele Activiteiten

 • Inlandexcursie: langs de mooiste highlights langs de oostkust. 

 • Hike Gorropu Canyon, dagexcursie naar de mooiste canyon op Sardinie

 • Bezoek aan nationaal park en strand Biderosa

 • Stadsbezoek Olbia

Tegen meerprijs bij te boeken.

Reisprogramma & Activiteiten

Dag 1: vertrek vanaf Nederland naar Italie, Sardinie

Transfer vliegveld Olbia naar Santa Lucia

Ontvangst, welkom en inrichten basecamp 

Dag 1-5: Het volgende outdoorprogramma is inclusief. 

Watersportdag: gedurende een halve dag ervaart u diverse watersporten zoals catamaran, zeilen, super en surfen.

Canyoningen: een fantastische canyontocht in het binnenland van San Teodoro en de Monte Nieddu bergregio. Springen, glijden, zwemmen, lopen…leef je uit tijdens deze 6 uur experience, waarvan 3,5 uur in de canyon.

Rotsklimmen: bij het pittoreske dorpje Posada beleven wij mooie momenten op de klimrotsen. Diverse routes tot 25 meter hoog, elkaar zekeren, uitdagen en motiveren

Kanovaren: zee en inland, uniek! Een mooie 3 uur durende kanoroute brengt ons over binnenwater naar een geweldig zandstrand. Na een korte pauze vervolgen wij onze weg over zee.

Caving: Onze grot ligt op 25 minuten rijden van de camping en is spectaculair mooi. Met wetsuit, helm, gordel banen wij al zwemmend, lopend en klimmend ons een weg door de grot. Mooie formaties met als beloning een abseil in de grot.

Teambuildinggames: tijdens onze teamwedstrijd strijden de teams om de overwinning. Verrassende spelen en opdrachten moeten zij zien op te lossen en zo de meeste punten verzamelen. Ooit gehoord van de schatkist, spinnenweb en het mijnenveld ?

Mountainbiken: onze 30 kilometer lange route voert ons langs de zee, glooiende offroadwegen, de vuurtoren, natuurgebied Capo Comino. Uitdagend, mooi en warm, dus we starten vroeg!

Dag 6: Inpakken bagage en transfer naar Olbia

Vliegreis Olbia-Nederland

 
 

Bijzonderheden

Vluchten

Het boeken van deze reis is uiteraard afhankelijk van de beschikbare vliegtickets en vluchtschema's. Na akkoord op ons voorstel dient u direct een volledige samenlijst en geboortedata en paspoortnummer in te leveren. Zodra wij de tickets definitief hebben geboekt, kunnen wij de reis aan u bevestigen.

Beschikbare reisperiode: 1 mei t/m 15 oktober

Reisgegevens

Vliegreis

U vliegt van Amsterdam/Eindhoven/Dusseldorp/Brussel naar Olbia, Sardinie, afhankelijk van de beschikbare vliegroutes en gewenste reisdata. De transfer in Nederland naar het vliegveld is niet inbegrepen. Desgewenst kunnen wij deze ook verzorgen. De transfer op Sardinie (vanaf het vliegveld naar de accommodatie) is inbegrepen alsmede ook de transfers ter plaatse ten behoeve van het programma en de activiteiten

 

Uitgebreide offerte ontvangen ?

Volg ons ook

op social media:

 • Facebook
 • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: