Camping Natuur Sportief

 

Bomal sur Ourthe is een klein, pittoresk dorpje, gelegen aan de rivier de Ourthe, bij de bekende plaatsjes Durbuy en Barvaux. Uiteraard in het hart van de Belgische Ardennen. De lokatie en de omgeving rond Bomal zijn uitermate geschikt voor schooltrips voor groepen vanaf 20 personen. Grotere groepen is mogelijk in roulatiesysteem. De accommodatie is mooi afgelegen (geen overlast van onze groep of van andere grote groepen) met een eigen kampeerveld inclusief kampvuurplaats of vuurkorven. Het echte kamperen op een kleine accommodatie, goed verzorgd, weg van de massa belangrijker, de mogelijkheden tot activiteiten zijn bijna eindeloos en dichtbij, waardoor het programma makkelijk kan worden verlengd, verkort of uitgebreid. Let's go !

WELKOM en LET'S GO ?

Bomal sur Ourthe, Belgie

Camping Basecamp

45-150 personen

3-5 daagse reis

Camping Natuur Sportief

vanaf € 149,00

TRAVELVIBES

Reiscode

BEBOM-0101

Budget

vanaf € 149,00

 

De beleving

Ons pop-up basecamp staat aan de rand van de Ourthe, compleet met eigen keuken en verblijfstent.  Wij proberen u en uw groep tot in de puntjes te verzorgen tijdens uw verblijf bij ons. Bij aankomst zorgen wij dat het kamp klaar is om te betrekken. De groep verblijft in ruime groepstenten(model tipi of family) met stahoogte, wat voldoende ruimte biedt voor slaapplaatsen en bagage. De docenten en begeleiding krijgen een eigen docententent met veldbed. Het kamp is voorzien van een of meerdere centrale keuken- & verblijftenten met inventaris en bankensets. De keukeninrichting wordt voorzien van (oa) pannen, branders, klein en groot keukengerei, koelkasten, koffiezetfaciliteit en grote waterkoker voor de koffie en thee. Kortom alle benodigheden voor het bereiden van de maaltijden. Uiteraard is de tent voorzien van verlichting en electra en onze oplaadbox ontbreekt niet voor het opladen van mobieltjes en camera's.

Echt kamperen, in alle rust en kalmte. En de kampvuurplaats maakt het geheel af.

Inclusief/Exclusief

Inclusief:

 • Busreis van Nederland-Belgie vs.

 • Alle transfers ter plaatse(horende bij het programma)

 • Activiteiten in het programma

 • Begeleiding, gidsen, tripleader

 • Gebruik outdoor en sportmaterialen 

 • Verblijf en accommodatie: Camping Internationaal.be

 • Alle maaltijden zoals vermeld in de offerte

 • BTW, toeristenbelasting

 • Toegangsgelden

 • BA-verzekering(aansprakelijkheid)

Exclusief:

 • Reisverzekering met buitensportdekking(vanaf 2,50 pppd)

 • Priveconsumpties ter plaatse

 • Optionele activiteiten (tegen meerprijs)

 • Dag verlenging of verkorting(hercalcullatie)

 

Highlights

 • Echt kamperen in de Belgische Ardennen

 • Intieme, kleinschalige en gezellige camping

 • Nederlandse eigenaren en instructeurs

 • Camping met klein barretje, restaurantje en mooi sanitair

 • Direct gelegen aan de rivier de Ourthe

 • Pittoresk dorpje Bomal met winkeltjes, pinautomaat en supermarkt

 • Mooi en uitdagend outdoorprogramma, gebaseerd op natuurlijk sporten

Accommodatie & Verblijf

Camping International.be

Al 20 jaar mogen we hier komen, op deze kleine camping International** in het hartje van Bomal slaan we ons basecamp op bij de eigenaren Jaap en Annabel (NL). Gewoon gezellig en goed. Geen afleiding van andere groepen, privé, geen afleiding en onrust, ook voor de begeleiders. En altijd een kampvuurtje, puur met elkaar.

Ons kamp ligt altijd direct gelegen aan de rivier de Ourthe met een eigen kampvuurplaats of vuurkorf en (als nodig overdekte) BBQ-plaats. De camping heeft zeer nette, gescheiden sanitaire faciliteiten, grasveld om te sporten, een rivier om in te zwemmen en een kleine taverne met terras voor de nodige versnaperingen en een kleine kaart. De camping heeft verder een mooie afwasplaats, wasmachines, pingpongtafels en WIFI rond de taverne. De afstand Utrecht – Bomal sur Ourthe bedraagt slechts 250 kilometer. 

Uw Basecamp

Wij proberen u en uw groep tot in de puntjes te verzorgen tijdens uw verblijf bij ons. Bij aankomst zorgen wij dat het kamp klaar is om te betrekken. De groep verblijft in groepstenten van 4-8 personen (type: tipi of family) wat voldoende ruimte biedt voor slaapplaatsen en bagage. De docenten en begeleiding krijgen aparte docententent met veldbedden. iedere tent is voorzien van verlichting en electra. Het basecamp heeft centraal een keuken- en verblijfstent met tafels en banken en een volledige keukeninrichting. Kortom alle benodigheden voor het bereiden van de maaltijden. Uiteraard is de tent voorzien van verlichting en electra en onze oplaadbox ontbreekt niet voor het opladen van mobieltjes en camera's.

2010 - present

2010 - present

Optionele Activiteiten

 • Rafting (indien mogelijk) 

 • Bivakovernachting (enkel bij een 4-daags programma)

 • Kickbiken Offroad steppen

 • Zeskampspelen

 • GPS-tocht

 • Stadsbezoek Luik met rondleiding inclusief trein

 • Speleologie grottentocht (tip) 

Activiteiten tegen meerprijs

Reisprogramma & Activiteiten

Programma 3-daagse Ardennenreis:

Dag 1: busreis Nederland-Belgie

Aankomstlunch, welkom en inrichten basecamp

Dag 1-3: de volgende activiteiten zijn inclusief:

Mountainbiken: een gave, uitdagende offroad mountainbike route door het belgische landschap op onze eigen mountainbikes

Bergsportdag steengroeve: op korte afstand van de camping ligt een geweldige steengroeve met eigen klimroutes, klettersteigen, abseilen, klimmen en de Freejump-tokkel voor de diehards. Een volle dag klimmen en klauteren.

Kanovaren: het traditionele kanovaren op de Ourthe mag niet ontbreken. Zoveel plezier tijdens de afvaart van 12km in de 2-persoons sit-on-top kano's.

Boogschieten & Teambuildinggames: een combiprogramma op de camping met boogschieten en teambuildinggames. Opdrachten voor de groep, teamwork en samenwerking staan centraal, naast het behalen van punten en het vinden van de juiste oplossingen. Dolle pret, al zeggen we het zelf. 

Dag 3: vertrek naar Nederland

 
 

Bijzonderheden

Verzorging

Het programma is inclusief alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner), zoals beschreven. De maaltijden, benodigheden en (verse) ingredienten worden door ons verzorgd en bereid samen met de leerlingen en docenten (corvee). Wij serveren afwisselende en gevarieerde maaltijden zoals bijvoorbeeld nasi met sate, pastamaaltijd, AVG(aardappels, vlees, groente). Het ontbijt en diner vinden altijd plaats in onze verblijfstent. Tijdens het ontbijt bereid iedereen zijn eigen lunchpakket met drankje en versnapering of snackje. Een afsluitende, gezellige BBQ is standaard in ons programma inbegrepen. De leerlingen nemen zelf hun bord, mok en bestek mee. Wij houden natuurlijk rekening met dieten, vega's en allergien.

Reisgegevens

Busreis

U reist met uw groep per comfortabele touringcar vanuit uw lokatie in Nederland in 2 - 4,5 uur naar Bomal sur Ourthe. De afstand van Utrecht naar Bomal bedraagt ca 250 kilometer. Een tussenstop kan worden ingepland op verzoek.

Eigen vervoer of trein:

U kunt ervoor kiezen om met eigen vervoer af te reizen. Hiervoor ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving in uw reispakket. Reist u liever per trein? De route is gemakkelijk via Maastricht en Luik. Bommel sur Ourthe heeft een eigen treinstation, op amper 100 meter van de camping. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

beschikbare periode: 1 april tot 1 oktober

 

Uitgebreide offerte ontvangen ?

Volg ons ook

op social media:

 • Facebook
 • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: