Outdoor Roadtrip 2CV

Roadtrip Citroen 2CV Frankrijk

 

Niemand doet het, alleen wij. En met gepaste trots...

Met diverse teams op ontdekking door de Alpes Hautes Provence. Ieder team in een citroen 2CV op challenge door de Provence, langs de lavendelvelden en door de bergen. Met twee basiskampen in Castellane en Guillestre. De TeamNL Korfbalploeg ging u in de zomer van 2018 voor. Wat een avontuur was dat. 

 

Een schitterende combinatie tussen outdoor, reizen, beleving, uitdaging en plezier. Een klein wedstrijdelement (de challenges), maar veel echt samen, dicht bij de natuur, intens beleven.

WELKOM en LET'S GO ?

Frankrijk, Alpen

Basecamps

vanaf 12-36 pers

7-daagse reis

Roadtrip Citroen 2CV Frankrijk

vanaf € 975,00 pp

schoolreizen

TRAVELVIBES

Reiscode

FRROAD-02

Budget

vanaf € 975,00 pp

 

De beleving

De Franse Alpen en de provence spreken tot de verbeelding. Hoge pieken, lavendelvelden, meren, rivieren...Castellane is het typisch pittoreske franse dorpje in het hart van de Verdon. Al sinds de oprichting van Terraventuras Buitensportreizen onze favoriete stek in Frankrijk. De lokatie is rustiek en basic, wat het groepsgevoel bevordert en de avontuurlijke vibe verhoogt. De tweede bestemming ligt hoger in de Alpen, Eygliers, aan de rivier de Durance. De spot voor outdoor en bergsport. En wat een opties en mogelijkheden. Van paragliding, tot gletschers, van canyoning tot via ferrattas. Zo divers zijn er maar weinig plekjes te vinden in Europa. Logistiek perfect gelegen, korte afstanden naar de activiteiten, een fantastische camping aan de rivier....we love it.

En nog mooier...we maken de reis naar de bestemmingen een wezenlijk onderdeel van het avontuur in plaats van een lange busreis of vliegreis zonder invulling en zonder emotie. Het begint al in Nederland vanaf de eerste minuut. Hoe mooi is dat...

Inclusief/Exclusief

Inclusief:

 • Vervoer per vliegtuig (NL-Marseille)

 • Additionele transfers tbv het programma

 • Huur en rijkosten 2CV (4 pers per voertuig)

 • brandstofkosten 

 • Autoverzekering en inzittendenverzekering

 • Basiskampen en verzorging

 • Alle maaltijden ter plaatse

 • Accommodatiekosten en toeristenbelasting

 • Outdooractiviteiten in het programma

 • Coordinator & Gidsen (Nederlandstalig)

 • BTW & aansprakelijkheidsverzekering

Exclusief:

 • Optioneel extra programma

 • Reisverzekering met buitensportdekking

 • Priveconsumpties ter plaatse

 • Schade & eigen risico voertuighuur

 

Highlights

 • Uniek concept, alles op maat

 • Afgestemd op uw groep en deelnemers

 • Bijzondere lokaties, knus basiskamp

 • Uitdagend avontuur, challenges en outdoorprogramma

 • Makkelijk uit te breiden, luxer te maken of in te korten

 • Scherp gebudgetteerd, al vanaf € 975,00 pp

Accommodatie & Verblijf

Onze twee mobiele basiskampen staan voor u klaar bij aankomst op de lokaties.

 

 

De eerste staat in Castellane (Provence), aan de voet van de Gorges du Verdon. Direct aan de rivier, een back to basic camping, maar een gezellig kamp met een gemeenschappelijke keukentent en tipi-tenten voor de deelnemers.

 

Ongeveer 240 kilometer verderop in Guillestre staat het tweede kampement op een gave en rustieke camping aan de rivier de Durance, in het plaatsje Eygliers. Middenin de hoge Alpen, de perfecte uitvalsbasis voor fantastische outdoor & avontuur.

Als klap op de vuurpijl organiseren wij een bivak en hike, hoog boven Guillestre, uitkijkend over de Ecrins. Met zelfgemaakte tentjes, zelf gesprokkeld hout en een kampvuur maaltijd met gepofte aardappel, groente, merquez worstjes en een zelfgemaakt 'appeltaartje'...om nooit meer te vergeten. 

2010 - present

2010 - present

Optionele Activiteiten

Optioneel:

Teveel mogelijkheden om op te noemen. Wij organiseren al jaren evenementen naar deze lokaties, dus we kennen het op ons duimpje. Parapenting, museumbezoek, stadsrondleiding, nog een canyoningtrip, langere rafttrip, kickbiken of mountainbiken.....roept u maar...we doen ons best.

Reisprogramma & Activiteiten

Een 7-daagse trip die begint in met een vlucht van Amsterdam naar Marseille. De challenges beginnen in Nederland, op maat gemaakt en afgestemd op uw groep. De diverse teams moeten hun weg zien te vinden met behulp van whattsapp, foto's, opdrachten en filmpjes. Eenmaal bij hun eigen 2CV gaat het avontuur beginnen. 

Dag 1-3: De eerste challenge voert ons naar Castellane, een prachtig bergdorpje aan de voet van de machtige Gorges du Verdon. De hike (Sentier Martel) lopen wij al sinds 20 jaar en ieder jaar nog even imposant. Een uitdaging, een pittige hike onder de 500 meter hoge rotspartijen, de kolkende rivier onder je, tunnels.....wat wil een mens nog meer.

Dag 3-7: De tweede challenge voert de groep dieper de Alpen in. Langs een kronkelende bergroute langs het prachtige meer Lac de Poncon komen we aan in het tweede basiskamp in Eygliers. De uitvalsbasis voor prachtige outdooractiviteiten.

Activiteiten in het programma:

- Kloofotcht Gorges du Verdon

- Canyoningen

- Klimmen & Abseilen

- Rafting

- Bivak

- Klettersteigen

 
 

Bijzonderheden

Verzorging:

Wij verzorgen alle maaltijden. Ontbijt en diner in het basiskamp en de lunch vaak in de vorm van een lunchpakket op lokatie. Wij werken liefst met verse ingredienten, gevarieerde maaltijden zoals pasta bolo, nasi, wraps, pannenkoeken. Onze instructeurs koken altijd tesamen met de groep

Op maat:

Dit bijzondere programma en concept wordt altijd op maat gemaakt van uw groep, beschikbare tijd en uw wensen. De indicatieprijs van € 975,00 per persoon is een richtprijs voor 6-7 dagen en afhankelijk van beschikbaarheid van onze organisatie, de 2CV's en de beschikbare vluchten. U ontvangt een passend voorstel op maat gemaakt. De challenges worden tevens op maat gemaakt voor uw groep. Kortom: persoonlijker kan bijna niet!

Reisgegevens

Vervoer van/naar Frankrijk:

Wij boeken vliegtickets op basis van beschikbaarheid vanuit Nederland (Eindhoven/Amsterdam) naar Marseille.  Indien wenselijk kunnen wij uitwijken naar Dusseldorp of Brussel. Transfer naar het vliegveld is niet inbegrepen maar kunnen wij verzorgen. 

Transport ter plaatse:

De huur 2CV's zijn uniek. Allen een andere kleur, allemaal cabrio versie, allemaal typisch Frans. De beleving hierin te rijden, door Frankrijk bezorgd iedereen een glimlach. 

Brandstofgeld en tolgeld is inbegrepen tot een maximum.

Transfers:

De transfers, enkel t.b.v. het programma worden gedaan met de 2CV's en indien niet mogelijk per ingehuurde touringcar of minibusjes van buitensportreizen.nl

 

Uitgebreide offerte ontvangen ?