Groepshuis Outdoor All-Incl

 

Jarenlang mochten wij vanuit onze vaste uitvalsbasis in Comblain het outdoorpaviljoen bewonderen. Een perfecte lokatie ongeveer 3-4 uur rijden vanaf Nederland. Comblain Fairon is een klein gehucht, tussen Hamoir en Comblain au Pont. Het paviljoen ligt direct aan de Ourthe. Al onze activiteiten bevinden zich op loopafstand van het paviljoen. Hierdoor krijg je een mooi dagprogramma, waarbij de groepen de gehele dag op pad zijn, in beweging, op zoek naar avontuur. Onze activiteiten zijn bijna onbeperkt, van klimmen in een mooie steengroeve tot een spectaculaire grottentocht. Let's go ?

WELKOM en LET'S GO ?

Comblain, Belgie

Outdoorpaviljoen Ardennen

40-60 personen

3 of 4 daagse reis

Groepshuis Outdoor All-Incl

op aanvraag

TRAVELVIBES

Reiscode

BEFAI-0101

Budget

op aanvraag

 

De beleving

Beleving begint bij een goede basis en dat is dit geweldig gelegen groepshuis. In een besloten omgeving kunt u zich volledig op uw groep focussen. Weinig afleiding, geen andere groepen, gewoon echt met elkaar in de Ardennen. Simpel, eenvoudig maar ideaal. Naast de accommodatie is de ligging tov de activiteiten en het programma meer dan perfect. Op loopafstand van de klimrotsen, de rivier voor de deur, boogschieten en teambuilding op loopafstand, mountainbiken vanuit huis. Zo wordt het verblijf niet continu onderbroken door reistijden met een bus. Perfect vinden wij. En natuurlijk ook het eten in de tuin, het voetballen op het veld aan de rivier en iedere avond mogelijkheid voor een kampvuurtje. Te gek...

Inclusief/Exclusief

Inclusief:

Tranfers ter plaatse indien nodig
Accommodatie & overnachtingen

Toeristenbelasting
Verzorging en maaltijden (uitgez.prive/bardrankjes)
Maaltijden inclusief BBQ
Genoemde activiteiten, materialen en entreegelden
Instructeurs&Tripleader TVT en partners

geldende BTW/TVA-tarieven, toeristenbelasting

Exclusief:

Vervoer van en naar Nederland(zie bijzonderheden)
Reisverzekering  € 2,50 pp pd
bar/prive drankjes & consumpties

 

Highlights

 • Wonderschoon stukje Ardennen aan de rivier de Ourthe

 • Bijzondere en besloten accommodatie voor groepen

 • Geen andere groepen

 • Grote binnentuin met BBQ plaats en kampvuurplaats

 • Centraal gelegen, activiteiten op loopafstand(zoals het bergsportprogramma)

 • Nederlandse instructeurs en begeleiding 

Accommodatie & Verblijf

Outdoorpaviljoen

Temidden van  oase van groen, aan de rand van een 14ha-groot bos, bevindt zich het “Outdoorpaviljoen”.  De chalet biedt plaats aan 60 personen. De vijf slaapzalen met stapelbedden voor telkens 12 personen zijn gelegen op de eerste verdieping. Op het gelijkvloers bevinden zich de sanitaire accommodatie, een keuken, gezellige foyer met open haard en een seminariezaaltje voor een veertigtal personen. Er is ook een ruimte waar natte kleren kunnen worden gedroogd. U kan een matrasovertrek en kussensloop huren of zelf meebrengen. Het paviljoen is basic van opzet, maar biedt exclusiviteit en ligt afgelegen, waardoor u rust en ruimte ervaart voor uw groep. De tuin is groot met kampvuurplaatsen. Geen afleiding, puur met elkaar. 


Op de bovenverdieping zijn er 5 slaapzalen Elke slaapzaal bevat 12 bedden (4 stapelbedden van telkens 3) Op de benedenverdieping vindt naast de sanitaire blokken(gescheiden) een ruime eetzaal, een kleine huiskamer met open haard en een professionele keuken. Maar zodra we kunnen, eten we natuurlijk buiten.

2010 - present

2010 - present

Optionele Activiteiten

 • Bivakovernachting in de steengroeve ! Bouw een fantastisch shelter rondom de Kampvuurplaats. 

 • Speleologie: de speleogrot is een oude klassieker, gelegen boven Comblain au Pont. Uitgerust met hoofdlampje en leeflijntje gaan we de grot in. Kruipend, sluipend, aan touw klimmend en glijdend. Spectaculair...

 • Vlotvaren & Bouwen

 • Kickboksen/OffRoad steppen

 • Stadsbezoek Luik

Reisprogramma & Activiteiten

Dag 1: vertrek vanuit Nederland en aankomst in Belgie

Inrichten accommodatie, welkom en uitleg progrmma

Dag 1-3: De volgende activiteiten zitten in een driedaags programma:

Fotohike: een mooie fotowandeling in de directe omgeving, vaak gekoppeld aan een andere activiteit, zoals het kanovaren of alpineprogramma.  

Kanovaren: de Ourthe stroomt voor de deur dus moeten we zeker het water op. Onze 2 of 3 persoons kano's zijn robuust en tezamen met de instructeur zorgen we dat iedereen het eindpunt haalt. 

Mountainbiken: het fietsen in de Ardennen met een ATB (all-terrain-bike) staat altijd garant voor een vies pak, een vermoeiende klim en een heerlijke afdaling. De fiets is uitgerust met bidonhouder voor het beetje vocht wat je onderweg zal verliezen en uiteraard de helm, voor de veiligheid. De uitzichten over de roches noires of comblain au pont zijn fabelachtig !

Klimmen & abseilen en het Alpineprogramma: vanaf het paviljoen loopt de groep naar de steengroeve. Na een uitgebreide instructie gaan we in kleine groepjes aan het werk en proberen we zoveel mogelijk van het bergsportprogramma te volbrengen, waaronder klettersteigen, klimmen en abseilen, de zigzag en de deathride (tokkelbaan). kortom: goed voor een volle dag adrenaline, spanning en vermaak.

Teambuildingsspelen & boogschieten: veel van onze teambuildingsspelen zijn zelfgemaakt en worden gespeeld in kleinere groepjes, al dan niet in wedstrijdvorm. Ze zijn bedoeld om groepsprocessen bloot te leggen, samenwerking en het teamgevoel te vergroten. Een verzameling kleine spelletjes, doe-opdrachten, en denk-opdrachten. Verder wordt er booggeschoten, een klassieker die perfect past binnen het teamspel.  Dag 3: opruimen accommodatie, inpakken

Vertrek naar Nederland

Een dag verlengen ? 

Extra bij een 4-daags verblijf:

Speleologie: een mooie en uitdagende grottentocht van 2-2,5 uur door de grot Steilen in Comblain au Pont. Normaal afgesloten voor mensen, maar wij hebben de sleutel.

 
 

Bijzonderheden

De volledig uitgeruste keuken (met 5 gasvuren, afwasmachine, microgolf, 2 grote frigo's, koffiemachine, industriële frietketel en voldoende kookmateriaal zoals potten, pannen, messen, lepels en dergelijke meer) geeft ons de gelegenheid om heerlijke buffetten te bereiden. Tesamen met leerlingen en docenten (corvee) bereiden wij de maaltijden, terwijl de rest in de foyer bij de open haard zit of buiten een balletje schopt.Outdoors: buiten het paviljoen
Er zijn bankjes voorzien zodat eten bij mooi weer zeker mogelijk is buiten.
Een BBQ die voldoende groot is voor grote groepen.
 

Reisgegevens

Busreis

U reist met uw groep per comfortabele touringcar vanuit uw lokatie in Nederland in 2 - 4,5 uur naar Bomal sur Ourthe. De afstand van Utrecht naar Bomal bedraagt ca 250 kilometer. Een tussenstop kan worden ingepland op verzoek.

Eigen vervoer of trein:

U kunt ervoor kiezen om met eigen vervoer af te reizen. Hiervoor ontvangt u een uitgebreide routebeschrijving in uw reispakket. Reist u liever per trein? De route is gemakkelijk via Maastricht en Luik. Comblain Fairon heeft een eigen treinstation op korte afstand van de groepsaccommodatie. Wij zorgen voor bagagevervoer.

beschikbare periode: 1 april tot 1 oktober

 

Uitgebreide offerte ontvangen ?

Volg ons ook

op social media:

 • Facebook
 • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: