BUITEN

ZEILSPORT

KLIPPER

Nieuw: 

individuele groepsreizen

ZEILEND OP AVONTUUR

Bij buitensport en avontuur denk je al gauw aan bergen, watervallen en rivieren, aan canyoning, rafting of klettersteigen, iets wat wij al jaren met alle liefde organiseren, maar er is meer.  We zoeken het ditmaal dichtbij huis, in eigen land. Welkom bij het buitensportzeilen, een exclusieve samenwerking tussen de klipper Bontekoe, Hollandsail en www.buitensportreizen.nl.  Bekijk ons exclusieve aanbod van groepsarrangementen en zeilreizen voor groepen vanaf 10 personen, maar ook individueel boekbare meezeilreizen vind u op buitensportreizen.nl.

De exclusieve groep- & bedrijfssarrangementen die wij ontwierpen vormen de basis voor een fantastisch verblijf aan boord van een prachtige klipper. Maar er is zo zo zoveel meer mogelijk. U heeft specifieke bedrijfsdoelen, zoals een produktlancering, een brainstormsessie, een kick-off meeting of 'gewoon' een gezellige familiereis...wij zijn DE eventpartner voor uw evenement en dragen zorg voor een evenement van vervoer naar het schip, welkomstpakketten tot invulling van het programma en verwerken van uw doelen. Zo combineren we het aangename en uitdagende van het zeilen met het zakelijke en nuttige. En dat allemaal vanaf een centraal bereikbare lokatie in Nederland. Bijzonder, uniek en verrassend.

De Schippers van de Bontekoe heten je welkom aan boord! Samen met de schippers Niels en Renee zal jouw groep meemaken wat zo’n groot zeilschip allemaal kan, en zullen ze je meenemen langs de mooiste plekjes van het ijsselmeer en de waddeneilanden. En ook een avontuurlijk stadsbezoek mag niet ontbreken. En geen zorgen, jullie hoeven geen zeilervaring te hebben om toch van jouw vaartocht te kunnen genieten! De bemanning is er in gespecialiseerd om je snel de basis bij te brengen, zodat je al snel zelf meehelpt de vaste- en bijzeilen te hijsen, of het schip stuurt en meekijkt op de kaart. De Bontekoe is een grote, snelle en gezellige tweemast klipper waar iedereen zich snel op thuis voelt. Ook als je niet zo’n enthousiaste touwtrekker bent is er altijd wel een lekker plekje op het dek te vinden waar je niet hoeft mee te doen en alles goed kan bekijken. Ooit geslapen, in je hut, middenin op het wad ? Vast niet...

INDIVIDUELE ZEILREIZEN,
MEEZEILREIZEN
ZEILVAKANTIES
BUITENSPORTZEILEN
GROEPSARRANGEMENTEN
SCHOOLZEILEN

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: