Water, wandel & sport 3-daagse

Eifel Luxemburg

(water-) sportweekend vanuit een authentiek groepshuis in de duits-luxemburgse Eifel

Duits-Luxemburgse Eifel
 

Op ongeveer 160 kilometer van de Nederlandse grens bij Maastricht bevindt zich het schitterende natuurgebied de Eifel, in het grensgebied tussen Luxemburg en Duitsland. In dit bekende en schitterende natuurgebied vindt je dichte bebossing, snel stromende riviertjes, watervalletjes, mooie diepe dalen en adembenemende wandel en mountainbike paden. We slaan ons 'basiskamp' op in een authentiek groepshuis aan de rand van het Müllerthal niet ver van Teufelsschlucht en vlak bij de plaatsjes Diekirch en Echternacht. Het Müllerthal en de Teufelsschluch zijn bekende bezienswaardige natuurparken die op zich zelf al de moeite waard zijn om te bezoeken. Het Mullertrail is uiteraard verwerkt in het programma. Tijdens het water & sportprogramma zal u zich niet vervelen. Beloofd !

Lokatie & Accommodatie
 

Groepshuis Eifel

Floreffe

Programma
 

Groepshuis

Wij reserveren voor u en uw groep een authentiek groepshuis, gelegen in een bosachtig gebied. Dit historische gebouwtje was ooit een oud stationnetje, maar is omgebouwd tot iddylisch groepshuis. Knus, gezellig en warm. Het oude stationnetje is perfect gelegen, netjes verzorgd met goede sanitaire voorzieningen. Bij het gebouw bevinden zich voldoende parkeerplaatsen voor u en uw groep. U hoeft alleen een slaapzak en laken mee te nemen (en eventueel een kussen)

Prijzen

Bij groepsgrootte 20-36 vanaf € 289,00 per persoon

​​

prijs per persoon​

afwijkende groepsgrootte op aanvraag​

Optioneel

Actieve "Water & Sport 3-daagse"

 

dag 1:

16h00-18h00 aankomst en welkomstdrankje in de Eifel. Kennismaking instructeurs, uitleg programma en inrichten groepshuis.
18h00 avondeten bereiden en diner
20h00-22h00 Teambuilding Games

tijdens een korte wandeling in kleine groepjes spelen we een teambuildingswedstrijd tussen de verschillende teams met spelen als het spinneweb, de schatkist en de wandelende-A.

Dag 2 + 3:

Tijdens de dag twee en drie draaien we een wisselprogramma in kleinere groepen(6-12 personen per groep) U mag de volgende activiteiten verwachten:

Wildwaterkajakken (1 dag)

Uw groep ontvangen we tijdens de drie-daagse een volwaardige introductiecursus. Bij deze beginnerscursussen ligt de nadruk op een plezierig en ontspannen bruisend kanoavontuur, voor iedereen toegankelijk. Onze instructeurs zullen er echter wél alles aan doen om je zoveel mogelijk te leren. Wie intensief en veel wil oefenen, zal niets te kort komen. Als je het kajakken gaat beheersen, zul je nog meer plezier beleven!

Mountainbiken (1/2 dag)

In onze kleine groep kunnen we een mooie en lange tocht maken. Afgestemd op de groep maken we een schitterende offroad ATB tocht langs de highlights van de Eifel en het Mullerthal. De indrukwekkende uitzichten, sprookjesachtige omgeving met ruige rotswanden en mooie dalletjes met talloze riviertjes zijn het perfecte terrein voor de mountainbiker. Voor ieder niveau.

Orientatietocht Mullerthal (1,5 uur)​

Onze orientatietocht is een fantastische wandeling, interactief zoals dat zo mooi heet. Gewapend met kaart, kompas en aanwijzingen probeert u de weg te vinden, maar bovenal te genieten van de natuur. 

Boogschieten en Blaaspijpschieten: (1 uur)

het schieten met een echte pijl en boog lijkt een simpel trucje, maar er komt meer bij kijken. Eerst oefenen, dan verschillende korte wedstrijdjes. Op punten, afbeeldingen of ballonnen. Bovendien leert u schieten met een professionelelaaspijp. Natuurlijk middenin de natuur.

Optionele activiteiten

  Highrope parcours: fly high voor een halve of hele dag. Dit avonturenparcours op grote hoogte bevindt zich in Mullerthal en biedt u hoogte uitdagingen als de flying fox, de pamperjump of de Giant Swing. Meerprijs: halve dag € 35,00 pp

Minimale lengte 150 cm, leeftijd 12 jaar, exclusief transfer

Nordic Walking: u leert van een professionele Nordic Walking instructeur de basisbeginselen van het lopen met wandelstokken. Enkel beschikbaar op aanvraag. Meerprijs: € 17,50 pp 

Kickbiken: de naam zegt het al, de kick van het biken, maar dan niet op een fiets of mountainbike maar met een offroad kickbike, in de volksmond step Het is niet voor watjes, maar desondanks voor iedereen te doen. uiteraard kiezen we niet de geijkte paden, maar banen we ons een weg over de onverharde paden. u zult zeker moe worden en bergje op moeten, maar de beloning tijdens de downhill is zeker de moeite waard. Meerprijs: € 15,00 pp

Cultureel bezoek: de omgeving omvat zeer eel culturele bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld: het abdijmuseum, de burcht van Larochette, museum van landarchitectuur, molen Heringer Millen of de burcht van Beaufort. Veel van dewe activiteiten bieden opties qua bezichtiging en rondleidingen. Tesamen met u plannen we een culturele activiteit in. Voor de transfer bent u zelf verantwoordelijk. Wij boeken de entree/rondleiding.

Meerprijs = kostprijs.

Barbeque: wat is er leuker en gezelliger dan de laatste avond te genieten van een BBQ. Wij zorgen voor meerdere salades, stokbrood, 3 stuks vleesm sauzen, 1x bier of wijn en een yoghurt toetje met vruchtjes. Meerprijs: € 7,50 pp

 

 

Heeft u andere wensen ? Laat het ons weten.           

   

 

 

. 

Highropeparcours € 35,00 pp

Nordic Walking € 17,50 pp​

Kickbiken € 15,00 pp

Barbeque € 7,50 pp

Cultureel Uitje € kostprijs

Vervoer van/naar NL op aanvraag

Incl/Excl

Inclusief:

Accomodatie en overnachtingen

Maaltijden:

2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner

​Begeleiding & instructeurs

Alle gebruikte (sport-)materialen

Entreegelden & vergunningen

Geldende BTW tarieven

Toeristenbelasting

Exclusief:

Transfer van/naar NL(op aanvraag)

Transfers ter plaatse indien nodig

​Buitensport-reisverzekering

Optionele activiteiten

Prive consumpties en drankjes

2010 - present

2010 - present

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: