TVT OUTDOOR REISGROEP

 

Wij zagen ons eerste daglicht in april 2005, als Terraventuras Outdoor Events opgericht door Ivo Schutt en grootgebracht door Ivo & Marjolein. Wij wilden een vernieuwend jong en fruitig outdoorbedrijf zijn met grote passie, met nadruk op topprogrammas, beleving en een uitstekende facilitaire verzorging, zoals maaltijden (ja, altijd vers, ook bij onze campingreizen).

ZOMER

In samen werking met diverse touroperators zoals Labyrinth Outdoor Travel, Pharos, Amfibietreks, FunkyFish, Yeyo, Vacancesoleil hebben wij sinds 2005 diverse zomerlocaties gehad in Europa. Waaronder Castellane(Gorges du Verdon, Frankrijk), Corsica (Frankrijk), Sardinie (Italie) en in de Belgische Ardennen (Sprimont).

EVENEMENTREIZEN

Naast onze zomerlocaties hebben wij op veel lokaties evenementen en outdoorreizen georganiseerd. Van Tsjechië tot Oostenrijk, Duitsland tot Frankrijk en van Belgie tot Italie. Van schoolreizen tot bedrijfsuitjes, events tot teamuitjes. Groepsreizen in iedere vorm en in iedere maat.

TERRAVENTURAS-->TVT OUTDOOR REISGROEP

Sinds 2012 zijn wij nauwere samenwerkingen aangegaan met onze leveranciers en hebben we de TVT Outdoor Reisgroep opgericht. Een online platform, waarbij de bezoeker gericht die ene experience kan vinden die hij zoekt zonder afgeleid te worden door informatie over andere lokaties, programma's of bestemmingen. Onze doelstelling is de websites verder te groeien tot het meest inspirerende outdoor portaal in Europa.  Onze outdoorpartners zijn hier van doorslaggevend belang. Zij bieden juist die unieke plek, die gave lokatie, die bijzondere activiteit, die het programma of uw event die ultieme boost geven. 

VOOR WIE?

Buitensportreizen, de naam, suggereert dat je een bikkel moet zijn, een die-hard sporter of een adrenaline-freak. Een beetje een misperceptie, want wij zijn veel meer dan dat. Een allround evenementenbureau met een grote passie voor, natuur, outdoor en actief. Het avontuurlijke zit in ons bloed. Dat krijgen we er niet uit, maar onze reizen zijn veelzijdig en voor alle doelgroepen. 

OVERZICHT TVT LABELS:

BUITENSPORTREIZEN.NL
BUITENSPORT-ARDENNEN.NL
TERRAVENTURAS.NL
OUTDOOR-SARDINIE.NL

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: