TVT Outdoor werkt alleen met geselecteerde (outdoor-) partners, welke bewezen en aantoonbare trackrecord hebben, professionele uitstraling, structuur en werkwijze en op erkende basis aanbod hebben op gebied van accommodatie, programma en verzorging. Uw bedrijf dient te voldoen aan de geldende wetgeving en in bezit te zijn van een dekkende aansprakelijkheidsverzekering.

 1. een sportief, actief en/of avontuurlijk buitensport karakter hebben.

 2. minimaal de volgende elementen bevatten accomodatie en programma/activiteiten bevatten.

 3. een zo all-inclusief mogelijk karakter hebben, bij voorkeur inclusief verzorging.

 4. moet plaatsvinden op een natuurlijke, sportieve, actieve, uitdagende en/of culturele bestemming.

 5. een uniek arrangement zijn speciaal ontwikkeld i.s.m en voor buitensportreizen.nl.

 6. een faire verkoopprijs en marge hebben en mag nooit duurder zijn dan direct boeken.

 7. en partnership moet gebaseerd zijn op samenwerking, loyaliteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid.

 8. Alle arrangementen worden gepubliceerd, verkocht en uitgevoerd onder de vlag van Buitensportreizen.nl in samenwerking met...

 9. U dient ter plaatse mee te werken aan, wat wij noemen, het TVT-sausje (ophangen van banners, beachvlaggen, welkom heten namens, samenwerking met tripleer, etc)

 10. Wij zoeken alleen echte, eerlijke en pure relaties gericht op een langdurige samenwerking.

Buitensportreizen.nl is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe samenwerkingen en nieuwe lokaties en bestemmingen. Daarbij werken wij veelal samen met lokale partners, experts in bepaalde (sport-) disciplines of leveranciers van onderdelen van het arrangement.

 

Samen arrangeren wij een mooi en uniek arrangement. Beschikt u over een mooie lokatie ? Kunt u een arrangement aanbieden met 1 of een combinatie van de volgende elementen: accomodatie, programma en activiteiten, verzorging ? Dan bent u misschien de partner waarnaar wij zoeken.

Voorwaarden arrangement/aanbod:

 • ​Het aanbod moet exclusief zijn voor BSR.nl

 • Het aanbod moet een uniek karakter hebben

 • Het aanbod moet geprogrammeerd zijn op basis van een maximale beleving

 • Het aanbod mag niet duurder zijn dan bij direct-selling 

Wij als aanbieder zijn nooit enkel een aanbieder van arrangementen en verkoop, maar creëren een meerwaarde in de geboden arrangementen, reizen en events. Zowel in het voortraject (reispakketten, verzekeringen, communicatie, etc) als in de uitvoering (extra programma, tripleer, etc). 

​Bent u op zoek naar een betrouwbare en loyale partner om uw bestemming, arrangement of accomodatie onder de aandacht te brengen van de avontuurlijk ingestelde reiziger, schoolgroep of bedrijf ? Onze website is de lokatie op internet voor het samenkomen van avontuurlijke en sportieve arrangementen voor groepen. van eendaagse evenementen tot meerdaagse schoolreizen of incentives. Onze kennis en ervaring gebruiken wij in het samenstellen van een mooi arrangement. Uw kennis en ervaring ter plaatse is daarbij van doorslaggevend belang.

​Het plaatsen en opbouwen van een groepsarrangement is en blijft gratis. Wij hanteren de volgende uitgangspunten voor plaatsing en samenwerking.

 

 

 

Laat ons samen brainstormen en wie weet brengen wij komend jaar de eerste groep !

Een mailtje of berichtje is genoeg….

Met sportieve groet,

TEAM TVT OUTDOOR REISGROEP

www.buitensportreizen.nl

PREMIUM OUTDOOR

PARTNER WORDEN?

Volg ons ook

op social media:

 • Facebook
 • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: