ONZE

PASSIE

LIEFDE

MISSIE

PAS

SIE

WIJ

 WANNEER JE EEN PASSIE HEBT VOOR REIZEN, NATUUR, OUTDOOR, PROJECTMANAGEMENT EN EVENEMENTEN, ZOALS WIJ DAT VOELEN, DAN ZIT DAT IN JE BLOED. WE WILLEN EXPLOREREN EN DROMEN OVER NIEUWE ERVARINGEN DIE WIJ OMZETTEN IN PROGRAMMA'S VOOR ONZE GASTEN EN ONZE GROEPEN, VEELAL GETRIGGERD DOOR INPUT VANUIT DE GAST, HET BEDRIJF OF DE SCHOOL. 

SAMEN

WE HEBBEN U NODIG (SORRY) OM SAMEN TOT HET MOOISTE EVENT OF REIS TE KOMEN. HET IS EEN MIX VAN UW GEDACHTEN EN DOELSTELLINGEN EN ONZE PASSIE, ONZE KENNIS EN KNOW-HOW DIE MAAKT DAT WIJ ONZE MISSIE OOK KUNNEN VOLGEN. U HEEFT EEN PASSIE EN DAARMEE WENSEN DIE WIJ NAADLOOS WILLEN OMZETTEN EN INTEGREREN IN EEN COMPLEET  PROJECT. 

PAS

SIE

WIJ

WIJ ORGANISEREN EN PROGRAMMEREN OM TOT BELEVINGEN TE KOMEN, ERVARINGEN EN EXPERIENCE. LETTERLIJK, DIE GAVE ROADTRIP, DIE MOOIE KLIMROUTE, EEN UITZICHT OF DIE BIJZONDERE YOGA WORKSHOP ONDERAAN DE WATERVAL.  MAAR OOK OP PRAKTISCH ORGANISATORISCH NIVEAU, EEN GOEDE VOORBEREIDING, EEN PUNCTUALITEIT OF EXTRA DETAIL, DAT BIJDRAAGT AAN EEN COMPLETERE ERVARING

BEL

EEF

SAMEN

EEN KRACHTIGE WISSELWERKING TUSSEN ONS EN DE INITIATOR, TUSSEN DE GROEP EN DE TRIPLEADER, TUSSEN ONS EN ONZE PARTNERS ZIJN ESSENTIEEL VOOR EEN ULTIEME BELEVING. EEN OPEN EN  PERSOONLIJKE CONNECTIE TUSSEN ONS, MET KORTE LIJNTJES MAAKT DAT WE HET GEZAMENLIJKE DOEL KUNNEN BEREIKEN: DAT EVENEMENT DAT INTENS WORDT BELEEFD, NOOIT WORDT VERGETEN EN RESULTATEN BIEDT VOOR DE TOEKOMST.

ONT

ZORG

SAMEN

HET ONTZORGEN LIGT IN ONZE HAND, MAAR UW INSTELLING EN UITSTRALING NAAR DE GROEP, HET BEDRIJF EN DE DEELNEMERS IS BELANGRIJK.  SAMEN DRAGEN WE HET IDEE, DE OPZET,HET UITGEROLDE CONCEPT EN EEN PRACHTIG VOORTRAJECT. U BENT DAARBIJ EEN BELANGRIJKE SCHAKEL TUSSEN DE GROEP EN ONZE ORGANISATIE. DAN KUNNEN WE ALLEMAAL GENIETEN. KRACHTIG. ZORGELOOS. 

WIJ

ONS PROJECTMANAGEMENT WERKT PUNCTUEEL, VOLLEDIG EN GESTRUCTUREERD. MET GEDEGEN VOORBEREIDING, DE JUISTE MATERIALEN EN PROFESSIONELE TRIPLEADERS EN GIDSEN. HET OP VOORHAND TACKELEN VAN GEMISTE KANSEN, ONVOORZIENE ZAKEN,  HIATEN IN DE UITVOERING ONTZORGT ONZE ORGANISATIE VAN A TOT Z EN CREEERT RUST, EENVOUD EN EEN DOMWEG FIJNE SFEER.

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: