November 1, 2018

September 15, 2018

December 30, 2017

November 24, 2017

September 27, 2017

Please reload

Recent Posts

Secret Winter Bedrijfs-Skireizen

January 11, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

In Memoriam Aart

November 24, 2016

fgelopen vrijdag ontvingen wij het droevige en trieste bericht dat Aart, instructeur van Terraventuras, niet langer onder ons is. Een onwerkelijk en niet te bevatten bericht dat bij ons heeft gezorgd voor grote verslagenheid.

Sinds vorig seizoen was Aart verbonden aan Terraventuras. Door andere instructeurs(oud-klasgoten van Aart) werd hij aangedragen met de tekst "die moet je hebben!" Wij hebben Aart dan ook leren kennen als een rustige, aimabele en gezellige jongen, altijd in voor een lach. Ik denk dat we namens de gehele Crew mogen zeggen dat we hem zullen missen, zowel op de projecten als daarbuiten. Wij wensen iedereen die Aart heeft gekend, familie en vrienden, veel sterkte in de komende periode.

 

...en Aart, vandaag hebben we een gave speleotocht aan je opgedragen, we hadden je er graag bij gehad. had je tof gevonden. We hopen dat je daarboven bergen, rotsen, rivieren en sneeuw hebt...het ga je goed.

Je tijd bij ons en Terraventuras was veel te kort. thanx dude...

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags