November 1, 2018

September 15, 2018

December 30, 2017

November 24, 2017

September 27, 2017

Please reload

Recent Posts

Secret Winter Bedrijfs-Skireizen

January 11, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

Nieuw: schoolreis Franse Jura

November 24, 2016

 

We zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagende bestemmingen in Europa. Frankrijk stond al ruim in ons aanbod maar Noord-Frankrijk staat al jaren op ons verlanglijst. Na veel verkennende privetrips en in samenwerking met onze outdoorpartners hebben wij een fantastische reis ontworpen. Met ingrediënten als canyoningen, kanovaren, klettersteigen, hiking en de verzorging die u van ons gewend bent, kunt u met een gerust hart afreizen voor een mooi avontuur. Dichtbij Nederland en omdat het een nieuwe bestemming betreft voor een scherpe prijs. Een 6-daagse outdoorreis al vanaf 350 euro pp inclusief vervoer, programma en verzorging. Lees meer...

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags