November 1, 2018

September 15, 2018

December 30, 2017

November 24, 2017

September 27, 2017

Please reload

Recent Posts

Secret Winter Bedrijfs-Skireizen

January 11, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

TVT supporter van NPB Jong(Politie)

November 24, 2016

 

TVT supporter van NPB-jong Het hardloopteam van NPB-jong loopt namens de Nederlandse Politiebond; een van de grote politievakbonden in Nederland. Wij bestaan uit een groep zeer gevarieerde lopers. We hebben met elkaar gemeen dat we allemaal een hart voor sport en een hart voor de samenleving hebben. Daarom hebben wij onze uitdaging, de Beneluxrun, gekoppeld aan het Fonds Gehandicaptensport. Doneer daarom nu en maak onze deelname aan de Beneluxrun tot een succes voor de gehandicaptensport! Met uw steun en uw hulp komt ons doel een stukje dichterbij.
TVT en NPB Jong

Terraventuras ondersteunt het NPB-jong. Als je hele leven uit topprestaties bestaat, kun je wel wat sponsors gebruiken! Fonds Gehandicaptensport daagt iedereen uit om betere sportmogelijkheden te creëren voor gehandicapten. Vindt u ook dat iedereen met een handicap de gelegenheid moet krijgen om te sporten? Volg en ondersteun de acties van NPB Jong op de site

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags