Biketrip Zwitserland

I.s.m. Bikeguide.nl en Club La Foret organiseren wij een mountainbikereis naar Morgins, Zwitserland van 25 juni - 2 juli 2016. Een week verblijf in het hart van Portes du Soleil, mountainbikes van Ghost om te testen, inclusief verzorging en deelname aan Pass’Portes du Soleil de opening van het zomerseizoen: een ATB-tocht 80 km lang met 6000 meter afdalen en 1000 meter klimmen. De tocht gaat door 9 verschillende plaatsen zowel in Zwitserland als Frankrijk. Niet voor watjes. Ga je mee voor slechts 570,00 per persoon ?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: