Ciao! Au revoir! Cu! Tot snel!


Na 3 maanden seizoen, talloze gasten, vele mooie adventure trips naar de canyon, het zeekjakken, onze klimspot en tijdens de Adventure 13+ club komt ook aan het seizoen 2014 op Sardinie, Italie, een einde. Wij danken al onze gasten en onze partner Amfibietreks voor een geweldig, gezellig, veilig en plezierig seizoen. See you next year !

...en na 2 toffe schoolgroepen in het zuiden van Frankrijk zit ons volledige zomerseizoen er op. Wij danken alle leerlingen, begeleiders, docenten en al onze andere gasten. We wensen jullie een goede winter en hopelijk tot volgend jaar.

Sportieve groet, crew www.buitensportreizen.nl


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: