In Memoriam Aart

fgelopen vrijdag ontvingen wij het droevige en trieste bericht dat Aart, instructeur van Terraventuras, niet langer onder ons is. Een onwerkelijk en niet te bevatten bericht dat bij ons heeft gezorgd voor grote verslagenheid.

Sinds vorig seizoen was Aart verbonden aan Terraventuras. Door andere instructeurs(oud-klasgoten van Aart) werd hij aangedragen met de tekst "die moet je hebben!" Wij hebben Aart dan ook leren kennen als een rustige, aimabele en gezellige jongen, altijd in voor een lach. Ik denk dat we namens de gehele Crew mogen zeggen dat we hem zullen missen, zowel op de projecten als daarbuiten. Wij wensen iedereen die Aart heeft gekend, familie en vrienden, veel sterkte in de komende periode.

...en Aart, vandaag hebben we een gave speleotocht aan je opgedragen, we hadden je er graag bij gehad. had je tof gevonden. We hopen dat je daarboven bergen, rotsen, rivieren en sneeuw hebt...het ga je goed.

Je tijd bij ons en Terraventuras was veel te kort. thanx dude...


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: