Nieuw: Off road kickbiken!


Wat is er toffer en leuker dan te steppen, zeker als je offroad kan gaan. In samenwerking met Kickbike.it bieden wij vanaf zomer 2014 kickbike rental en trips aan op onze lokatie op Sardinie. Een fantastische manier om de prachtige kustlijn te verkennen, kleine Italiaanse stadjes te bezoeken, strandjes te bezoeken waar je normaal niet zo snel komt. Kortom: gaaf!

Wij kozen voor de volwassenen de kickbike Cross Max 20D met geveerde voorvork en V-brakes (zie afbeelding) en voor de kinderen de Freeride. Bovendien krijgt iedere kickbike een computer(snelheid, gemiddeld, afstand, ed), standaard, een bidonhouder, bidon en op verzoek een bagagemandje.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: