Nieuw: schoolreis Franse Jura


We zijn continu op zoek naar nieuwe uitdagende bestemmingen in Europa. Frankrijk stond al ruim in ons aanbod maar Noord-Frankrijk staat al jaren op ons verlanglijst. Na veel verkennende privetrips en in samenwerking met onze outdoorpartners hebben wij een fantastische reis ontworpen. Met ingrediënten als canyoningen, kanovaren, klettersteigen, hiking en de verzorging die u van ons gewend bent, kunt u met een gerust hart afreizen voor een mooi avontuur. Dichtbij Nederland en omdat het een nieuwe bestemming betreft voor een scherpe prijs. Een 6-daagse outdoorreis al vanaf 350 euro pp inclusief vervoer, programma en verzorging. Lees meer...


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: