Por favor.....Pyreneeen Kick Off


De Spaanse Pyreneeën kenmerkt zich door de combinatie van een ruige natuur, gastvrije Spanjaarden, een fantastisch klimaat en de volkomen rust. De oude dorpjes, landelijke sfeer, de ruige natuur en het authentieke karakter van de streek geven u een speciaal gevoel. Onze incentive groepsreis zal uw groep verrassen. Een onwaarschijnlijk gave accommodatie, verstopt en verborgen in een ruige natuur. Gezelligheid, avontuur, spanning en sensatie, maar ook lekker eten, wijnproeven en een bezoek aan een welnest-spa....wow, echt gaaf. Let's go ?


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: