Schoolreis Sardinie


Na een succesvolle try-out reis met 60 knotsgekke kids in het voorgaande jaar naar Sardinie hebben we voor het komende seizoen drie schoolgroepen mogen ontvangen op Sardinie. Een primeur voor een werkelijk bijzondere en unieke schoolreisbestemming. We ziijn de enige in de Benelux die dit organiseren en dat willen we graag zo houden. Niet doorvertellen. Meer weten over Sardinie of onze schoolreizen naar dit bijzondere eiland tussen Afrika en Europa ?

Ook op schoolreis naar Sardinië ? Klik hier!


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: