Servus Flachau, Oostenrijk


Na een twijfelachtig groene start begin december hebben we nu sneeuw, veel sneeuw, alles super wit, 1,50 meter op de piste, 1 meter in het dal, alle pisten open, alle liften open, apres ski tot je erbij neervalt, kortom > winterwunderland Ski Amade in zijn volle glorie. Het chalet Auhof ligt er prachtig bij, de sauna draait al op volle toeren en de eerste groepen hebben een super wintersport gehad. Veel dank, op naar de volgende aankomst aanstaande zaterdag en natuurlijk de Weltcup Nachtslalom voor dames. Wat wil een mensch nog meer....

Bekijk ons groepsarrangement voor 16-26 personen in Oostenrijk.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: