TVT supporter van NPB Jong(Politie)


TVT supporter van NPB-jong Het hardloopteam van NPB-jong loopt namens de Nederlandse Politiebond; een van de grote politievakbonden in Nederland. Wij bestaan uit een groep zeer gevarieerde lopers. We hebben met elkaar gemeen dat we allemaal een hart voor sport en een hart voor de samenleving hebben. Daarom hebben wij onze uitdaging, de Beneluxrun, gekoppeld aan het Fonds Gehandicaptensport. Doneer daarom nu en maak onze deelname aan de Beneluxrun tot een succes voor de gehandicaptensport! Met uw steun en uw hulp komt ons doel een stukje dichterbij. TVT en NPB Jong

Terraventuras ondersteunt het NPB-jong. Als je hele leven uit topprestaties bestaat, kun je wel wat sponsors gebruiken! Fonds Gehandicaptensport daagt iedereen uit om betere sportmogelijkheden te creëren voor gehandicapten. Vindt u ook dat iedereen met een handicap de gelegenheid moet krijgen om te sporten? Volg en ondersteun de acties van NPB Jong op de site


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: