Vaste prik in mei


Bijna vaste prik in de mei maand: Tsjechiëreis en de Gorges du Verdon Trip. grote dank aan alle leerlingen van de scholen die meereisden met ons naar Tjechie en Frankrijk. Knotsgekke, vriendelijke, enthousiaste luitjes die zichzelf EN onze instructeurs een onvergetelijke tijd hebben gegeven! ​Tjechie is en culturele en sportieve reis. Drie dagen sport, twee dagen cultuur en sightseeing Praag. De ideale combinatie voor een schoolgroep. Bekijk het filmpje of bekijk de andere filmpjes op onze filmpjes pagina.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: