November 1, 2018

September 15, 2018

December 30, 2017

November 24, 2017

September 27, 2017

Please reload

Recent Posts

Secret Winter Bedrijfs-Skireizen

January 11, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

www.buitensportreizen.nl

November 24, 2016

 

Na een jaar hard werken en brainstormen is het dan eindelijk zover: we lanceren onze nieuwe website: www.buitensportreizen.nl. De site verzameld kant en klare groepsarrangementen en incentives door heel Europa en ver daarbuiten. Het karakter van de aangeboden arrangementen is altijd actief, inspannend en hebben altijd een avontuurlijk & sportief karakter, maar uiteraard met een vleugje ontspanning, cultuur en genieten. Op de site vindt u 1-8 daagse bedrijfsuitjes, groepsreizen, cursusaanbod en  groepsspecials zoals bijvoorbeeld een incentivereis naar Castellane Zuid Frankrijk of een familietrip naar Sardinie. Neem een kijkje op de website.​​

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags