November 1, 2018

September 15, 2018

December 30, 2017

November 24, 2017

September 27, 2017

Please reload

Recent Posts

Secret Winter Bedrijfs-Skireizen

January 11, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

Seizoenstart Summer 2017 !

 

 

Zo, het werd tijd, we stonden te springen en eindelijk is het zover: Het nieuwe zomerseizoen is vroeg begonnen, al half april mochten we twee groepen ontvangen in de Franse Alpen voor een Adventure week met alles erop en eraan. Een groep verbleef in de mooie herberg Quattro Vents, de andere op camping New Rabioux, pal aan de Durance. Magnifiek weer, gezellige leerlingen en een fantastische docentengroep maakten deze week tot een groot succes. Raften, canyoningen, klettersteigen, klimmen, abseilen en zelfs de Marmottenhike (inclusief heel heel veel marmotten).....wauw. Bedankt allemaal, hopelijk tot volgend jaar. Op naar de eerste groepen op Sardinie en daarna weer heel snel naar Frankrijk voor 112 knotsgekke Belgen.....let's go....

 

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags