Seizoenstart Summer 2017 !


Zo, het werd tijd, we stonden te springen en eindelijk is het zover: Het nieuwe zomerseizoen is vroeg begonnen, al half april mochten we twee groepen ontvangen in de Franse Alpen voor een Adventure week met alles erop en eraan. Een groep verbleef in de mooie herberg Quattro Vents, de andere op camping New Rabioux, pal aan de Durance. Magnifiek weer, gezellige leerlingen en een fantastische docentengroep maakten deze week tot een groot succes. Raften, canyoningen, klettersteigen, klimmen, abseilen en zelfs de Marmottenhike (inclusief heel heel veel marmotten).....wauw. Bedankt allemaal, hopelijk tot volgend jaar. Op naar de eerste groepen op Sardinie en daarna weer heel snel naar Frankrijk voor 112 knotsgekke Belgen.....let's go....


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: