Van zomer naar naseizoen


Oops, de tijd vliegt als het gezellig is. De zomerlocaties zijn allen ingepakt en opgeruimd. En wat voor zomerseizoen was het! Op Sardinie mochten wij in 150 trips, ca 1100 gasten meenemen op vele mooie avontuurlijke activiteiten. Wij hebben ons kostelijk vermaakt en danken ons team op Sardinie (Tias, Joep, Ivo, Lucien, Kevin, Christian, Daan) voor het fantastische en energieke werk gedurende drie maanden zomer. Het was fantastisch. Niet alleen werktechnisch, maar vooral mochten wij genieten van een sterke crew, die klaar stond voor elkaar en onze gasten. Volop enthousiast met een extra touch, zoals de duitse schlagermuziek van Kevin, de vrolijke start van iedere trip met de apres-ski muziek van Ief of de onnavolgbare humor van Tias....man o man, wat hebben we een lol gehad.

Maar we zitten niet stil....oktober staat voor de deur en dat betekent bijna automatisch dat de voorbereidingen voor onze oktober schoolgroepen in volle gang zijn. We mogen drie scholen ontvangen in Guillestre (Franse Alpen) en in good-old Castellane (Alpes Hautes Provence) Schoolreizen en werkweken met veel raften, canyoningen, klettersteigen, higrope parcours en veel meer inspirerende activiteiten. We kijken uit naar drie weken volop fun, adventure en vooral heel veel gezelligheid....ons franse kantoortje wacht op ons....let's goooooooooo !


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: