Winterpret ?


Het is winter, ietsje rustiger, maar we zitten niet stil en willen u een geheimpje vertellen.

over onze secret winterevents. Op maat gemaakte bedrijfsreizen naar de wintersport. Unieke accommodaties, mooie skigebieden zoals ski-made of Portes du Soleil. Groepshuizen en chalets van 10-100 personen. U roept en wij draaien.

Ter inspiratie: Oostenrijk! een fantastisch wintersportchalet, exclusief voor uw groep van maximaal 16-26 personen, inclusief 3-gangen catering, ontbijt, skipassen in het hart van Ski Amade. Een overweldigend skigebied tussen Flachau-Wagrain-

Alpendorf, net onder Salzburg Oostenrijk. Naast geweldige tijd op de piste heeft dit dorp alle faciliteiten voor apres-ski, restaurant en rodelen. Als klap op de vuurpijl: traditioneel eten op de berg en na afloop met de rodel op de verlichte rodelpiste naar het dal.

Tja, wij kennen de plekjes...

Wist u dat: wij de gehele organisatie uit handen nemen, u een vaste tripleer ter beschikking heeft op lokatie die 24 uur bereikbaar is en zorgt dat de

organisatie vlot en soepel verloopt. Zo heeft u geen stress of afleiding met het organiseren van die speciale avond bovenop de berg met rodelen naar beneden, taxi's bestellen, gedoe met skipassen of verhuur van materialen en zelfs het vervoer (vliegtuig, bus, trein) wordt door ons geregeld.

Stuur ons uw aanvraag en u ontvangt een offerte op maat. Makkelijk, snel en eenvoudig!

en sssst, niet doorvertellen alsjeblieft...


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: