TVT 2.0. Here we come...

Woowieieieie, wat een enthousiasme hier. We delen even met jou ons harde werken, winterwerk, hier op kantoor, maar poeh, grote en mooie veranderingen zijn in de maak en (bijna) klaar om gelanceerd te worden. Spannend!

De afgelopen dozijn jaren hebben wij vele mooie projecten mogen doen, honderden groepen mogen ontvangen, tijdens reizen, trips en evenementen. Wij zijn geen grafisch ontwerpers of ondernemers met een keihard zakelijk instinct. Wij volgen ons creatieve, impulsieve en avontuurlijke instinct. Dat bracht ons op de mooiste plekjes.

Online

Maar tijd om de verfrissen en ons karakter en instinct tot uitdrukking te brengen in onze platforms, offline en online. Nieuwe huisstijl, meer evenementen en incentives, heldere structuur met aparte websites voor Sardinie, de Ardennen en #buitensportreizen wordt drastisch veranderd.

Offline

Wij hebben afgelopen maanden onze energie gestoken in nieuwe partners, accommodaties en bestemmingen. Van rome tot montpellier, van Duitsland tot Zweden....achter de schermen staan onze reizen te wachten op u. Het enige wat u hoeft te doen is te vragen.

Onze enige echte vibe:

Adventure is only real when shared

Explore, Dream, Discover

Laat u verrassen....sportieve groet

#evenementen #TVT #nieuwehuisstijl

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: