Good Vibes in de Alpen


De maand mei, de mooiste maand in de Alpen, alles in bloei,….

Voor het derde jaar op rij was het weer zover: een magnifiek basecamp met ditmaal 110 belgische studenten maatschappelijke veiligheid in de Franse Alpen. En wat een feest was het.

Met een waanzinnig basecamp op Camping La Fontaine, aan de rivier de Durance, hadden we een fantastische uitvalsbasis voor het sportieve en avontuurlijke programma. Niet alleen qua fabelachtig uitzicht, maar ook qua logistieke ligging. Vaak onderschat maar ooh zo belangrijk voor een mooi en vlot programma met zo min mogelijk suffe transfermomenten in de touringcar of onze kleine busjes. Klimrotsen en canyoningen op 5 minuten van de camping, het dorpje en supermarkt om de hoek en het raften vanaf de camping. Gewoonweg ideaal.

De 6-daagse reis, met 4 dagen op lokatie zorgde voor een mooi en vol outdoorprogramma met activiteiten als rafting, hiking, klettersteigen, teambuildinggames, boogschieten, klimmen en abseilen. halverwege het verblijf een opvulprogramma vanuit de school met een mooie wandeling langs het Fort Monte Dauphin met zijn kleine bergmarmotjes. In 7 kleinere groepjes mochten de studenten vol power genieten van een afwisselend programma. En dat deden ze. Wij kunnen een mooi programma verzinnen met voldoende uitdaging, maar de echte spirit komt vanuit de leerlingen zelf. En wat hebben we gelachen...

De tienkoppige crew van topinstructeurs,

een goede voorbereiding, een strak draaiboek hebben bijgedragen aan deze succesvol verlopen schoolreis. Wat is het toch heerlijk om het gehele programma in eigen beheer te hebben….En de afsluitende BBQ met meerdere verse salades, stokbrood, zelfgemaakte kruidenboter, diverse soorten vlees, fruitsalade, toetje was dan ook dik en dik verdiend.

De foto's zeggen wel genoeg….wij danken het IVV uit Gent voor een geweldige reis en verheugen ons nu alweer op de vierde editie in 2019.

Sportieve groetjes aan onze belgische vrienden van ons allemaal...

Ook geïnteresseerd in deze geweldige (en bovendien ook scherpgeprijsde schoolreis naar Frankrijk ? Stuur ons een mailtje of kijk op www.terraventuras.nl...

TVT Outdoor Reisgroep

#schoolreis #frankrijk #outdoorkamp #buitensport #basecamp #alpen #guillestre #werkweek

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: