TeamNL Roadtrip Experience


Sommige reizen zijn gewoon zo uniek en onvergetelijk. Onze magische trip met...

TeamNL Korfbalploeg

Maandag 13 augustus, Schiphol Airport, Amsterdam

De 19 topsporters verzamelen voor hun StageX, een uniek avontuur naar een onbekende bestemming. Geheime fimpjes van Napoleon, unieke codes, teamindelingen en secret captains verdelen de groep in de 2,5 uur durende reis naar Marseille, Zuid-Frankrijk. De vijf teams beginnen aan een uniek avontuur. De geheime secret case in marseille draait op de bagageband, de teams duiken erop en vinden hun teambag. Gewapend met een kluisje, reisbudget en opdrachten is het Game On en de tijd loopt. Na 2,5 uur zit iedereen in zijn eigen 2CV op weg naar de Alpes Provence. De teammap, landkaart, vragenlijst en waypoints wijzen hun de weg. Na een zinderende etappe is ieder team om 19h00 binnen. op 200 meter hoogte, op de rots van Castellane. Missie geslaagd, we zijn van start.

Dinsdag 14 augustus, Castellane, Gorges du Verdon

Ons basiskamp is eenvoudig, knus en schitterend gelegen aan de voet van de Gorges en de dinsdag staat in het teken van een machtige hike door de Gorges, als onze 2CV'tjes willen starten in de ochtend dauw. Met liefde en geduld lukt ons dat en rijden we de wonderschone route.

De hike is uitdagend, ook voor topsporters. Gids Ivo en Tyas voeren het tempo nog iets op, zweet druppels overal, maar de beloningen zijn talrijk: prachtige vergezichten, machtige rotspartijen en zwempauzes in de Verdon. Wat een dag

Woensdag 15 augustus, Castellane naar Guillestre

Challenge 2, we gaan hogerop, hoog de Franse Alpen in. De challenge verloopt spoedig en vlot en tegen 16h00 is iedereen in de buurt van ons meetingpoint bij Eygliers. We gaan van back-to-basic naar superbasic. Met de hike van gisteren nog in de benen moeten er even koppies in de juiste richting worden gezet. Een tweede hike brengt de groep naar de bivak. Wat een

mooie groep, sterke mensen....de topsportmentaliteit komt bovendrijven. Schitterende tentjes worden gemaakt, de kampvuurplaats ingericht en de bivakmaaltijd bereid. Een intense topavond vol flauwe moppen, grappen en heerlijk eten....

Donderdag tot zondag, Eygliers, Franse Alpen

Na de bivak is het tijd om af te dalen naar het basiskamp voor de komende vier dagen. Enige luxe is welverdiend en de camping La Fontaine is zo ontzettend mooi gelegen. Aan de rivier, met uitzicht op Monte Dauphin. De uitvalsbasis voor prachtige outdoor en avontuur.

De rest van de dagen vullen we op met diverse trips en activiteiten zoals het raften op de Durance, de klim- & abseilrotsen om de hoek, een fabelachtige klettersteig in Fressienieres, Canyoning Ascension....wauw. Zelfs na 7 dagen, uit ieders comfortzone, voelen wij een spirit, groepsgevoel en saamhorigheid. Een supergezellige BBQ sluit een week af om nooit te vergeten. Wat is dit mooi om te zien.

Onze de bezielende leiding van hoofdcoach Wim en onze creatieve inbreng is StageX ten einde. De opzet en doel was zelfredzaamheid, teambuilding en kracht, opgezet en uitgebouwd in een prachtig en uniek event. Het moest verrassing brengen, ver weg van de dagelijkse bezigheden en de geijkte paden. uit de comfort zone en dicht bij elkaar. En wat is het geslaagd, denken wij in alle bescheidenheid. De weg naar het Europees kampioenschap in Friesland in oktober is ingeslagen de trainingen op Papendal gaan van start, de koppies staan dezelfde kant op.

We nemen we afscheid in ons kampje en wensen wij iedereen heel veel geluk, gezondheid en vooral veel succes op het EK. Dank jullie wel.

#roadtrip #groepsreis #incentive #frankrijk

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: