November 1, 2018

September 15, 2018

December 30, 2017

November 24, 2017

September 27, 2017

Please reload

Recent Posts

Secret Winter Bedrijfs-Skireizen

January 11, 2020

1/10
Please reload

Featured Posts

Traditioneel, maar oh zo uniek

October 12, 2018

Sommige groepen horen zo ongeveer bij ons interieur. We zijn de tel kwijt geraakt, maar we denken dat het nu voor de 13de jaar was dat we jullie mee mochten nemen op trip naar Frankrijk. Ooit, in 2005 begonnen we met de jaren in Castellane, Gorges du Verdon. De afgelopen jaren in de herberg van Guillestre en nu voor het eerste jaar op de camping van Chatteauroux, maar wel in huisjes. Wat een goeie keuze, vonden wij...

 

We zochten voor jullie de 'luxe' van de afgelopen

jaren, binnen slapen, echte bedden, maar toch de campingsfeer en sociale setting. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De nette huisjes staan gezellig bij elkaar met onze centrale keukentent als stralend middelpunt. Zo ontstond er een hechtere band tussen de leerlingen en onze instructeurs, zonder in te schieten op een goeie nachtrust. De pinpongtafel, het kampvuur iedere avond, de avondspelen op de camping maken het helemaal af.

 

Ondanks de mindere voorspellingen hebben we genoten van een heerlijk weertje met een regenbuitje op de canyoningdag. Een groep met een kleine gebruiksaanwijzing, maar ooh zo gezellig en enthousiast op de activiteiten.

 

We hopen jullie volgend jaar weer terug te zien, voor een volgend avontuur.

 

Dank jullie wel.

 

Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags