NIEUWE REIZEN in 2020-2021

OP JACHT NAAR...

De zomer staat voor de deur en ondanks het drukke naseizoen zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het seizoen 2020-2021. De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot DE expert op gebied van outdoorreizen door heel Europa. Zo mochten wij al reizen organiseren in Belgie, Oostenrijk, Tjechie, Zwitserland, Italie (Sardinie, Corsica), Sauerland, en vele lokaties in Frankrijk. En ongetwijfeld vergeten we er een paar. Onze passie, ook in ons priveleven ligt bij het exploreren en discoveren van de avontuurlijke plekjes over heel de wereld. De afgelopen jaren zijn we dan ook veelal terug gekomen op onze favoriete plekjes in Europa, zoals Sardinie of de Franse Alpen. En dat blijven we ook doen, maar wil je als organisator echt allround zijn dan slaan we onze vleugels weer uit op jacht naar gave unieke reizen. Op ons verlanglijstje staan wederom een mooie Tjechie outdoor-cultuurreis, Slovenie (hij is al bijna rond!) en we willen een kanoexpeditie organiseren naar Scandinavie. Waarom ? Hoe cool, spannend is het om met een selecte groep, de kano's in te laden, expeditiestijl, de waterdichte zakken mee, kookspullen, eten....geheel zelfvoorzienend...wildkamperend....en onderweg mooie uitstapjes naar dorpjes, avontuur, outdooractiviteiten. Dat willen we zo lang en we zetten nu echt onze tanden erin. Let op onze woorden. Wilt u de eerste try out met ons doen ? Voor een try out prijs ? Het zou zo maar kunnen.

Veel van onze reizen ontstaan door input en wensen van onze groepen. Denk daarbij aan het doldwaze avontuur met #NL Korfbalploeg in Frankrijk. De coach kwam bij ons met een globaal idee. Zelfredzaam, eerst terug naar minimaal leven, teambuilding, de reis als onderdeel van het geheel en gezelligheid en intiem.

Het resultaat was een prachtig avontuur onder begeleiding van Napoleon (inclusief instructiefilmpje vooraf, codes, geheime koffer op de bagageband in Marseille), de zoektocht naar de vervoersmiddelen, de race met de lelijke eendjes en zo al crossend door de provence richting de hoge Alpen met onderweg bivaklokaties, klooftocht, raften, canyoningen.....Stiekem is dit waar we het voor doen. De ultieme beleving.

Dit is toch heel duur, hoor ik u denken ? We kunnen het gek maken, maar bij ons boekt u een busreis naar Franse Alpen, 6-daags, inclusief verzorging, programma en begeleiding, materialen vanaf 350,00 euro inclusief. En wij denken altijd met u mee...

Maar terug naar onze jacht op nieuwe bestemmingen...

Zo ontstaan de mooiste en meest unieke avonturen. Dus heeft u een droom, een wens, een gedachte, deel hem met ons en wie weet komen we tot een prachtig resultaat. Mail naar info@terraventuras.nl

Vragen kan geen kwaad, een voorstel kost u niks en niet geschoten is zoiezo altijd mis. Let s go ?

(ps. En hou de site in de gaten


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: