Secret Winter Bedrijfs-Skireizen

Machtig mooie winterse taferelen in de winter van 2019-2020. En voor de komende winter pakken we het groots aan. Onze liefde voor de sneeuw, onze kennis van vele gebieden en onze grote collectie van groepshuizen in de sneeuw, maakt ons de ideale partner voor (short-) ski avonturen met bedrijfsgroepen.

Groepsgrootte 6-100 personen

Voor elke groep kennen wij wel het perfecte plekje. Zoekt u de rust in de Italiaanse dolomieten, de prachtige uitgestrekte Franse skigebieden of toch op zoek naar een machtig en levendig (apres-) skiavontuur in Oostenrijk. Wij organiseren alles van A tot Z, dus geen zorgen, een mailtje is voldoende en wij doen de rest.

Winteraccommodaties

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de geheime plekjes, van All-In groepshuizen voor 6-36 personen, inclusief cateringservice of de Oostenrijkse jeugdherbergen zoals die in Wagrain, op steenworp afstand van de piste, geschikt voor grote groepen en voor een beperkt budget.

Extra finishing touch

Een slaapplekje vinden is vaak geen probleem, dat kunt u zelf ook misschien wel, maar een volledig verzorgde onbezorgde bedrijfs skitrip is meer ons pakkie-an. Het vervoer is geregeld (vliegtuig, bus, trein,…), bij aankomst liggen de skipassen klaar, skilessen en materiaal is geregeld, lunches op de piste, bijzondere avonden in unieke eettentjes, modelavondjes, VIP-apres ski plekjes gereserveerd……dat maakt het tot een volledig verzorgde trip. Of nog bijzonderder: een winterse segwaytour, een nachtelijke rodelbaan, een sneeuwscootertocht, sneeuwschoenlopen of de populaire snowbikes. Echt gewoon te gek!

Tripleader ter plaatse

En onze tripleader(s) zijn altijd ter plaatse om alles tot in de puntjes te verzorgen, als aanspreekpunt, in geval van calamiteiten of gewoon om u de mooiste snowtracks en skitips te geven.

Doe een wens ?

Kunt u op internet door de bomen de skipiste niet meer zien ? Dat snappen wij goed. Waag een gokje, en stuur ons een mail met uw vraag, wensen, groepsgrootte en meer….en wij besparen u eindeloze google-tijd. Beloofd!

Wie weet, tot in de sneeuw in 2020 of 2021.

#ski #bedrijf #skitrip #oostenrijk #skitour #bedrijfsreis #bedrijfsreizen #incentive #shortski

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Volg ons ook

op social media:

  • Facebook
  • Instagram

© 2017 by TVT Outdoor Reisgroep. De Travel & Eventcompany sinds 2005. 

Onderdeel van: